maandag 16 juli 2012

American/British flag

Hi!

Ik zat te denken over een nail art artikeltje dat misschien wel leuk was om te schrijven. Daarom heb ik voor jullie een soort stappenplannetje gemaakt over hoe je deze nagels maakt:


Zelf heb ik ze maar op twee nagels gedaan aan elke hand, omdat ik het anders toch iets teveel werk vond..

Hier voor heb je nodig:
~Donkerblauwe nagellak
~Rode nagellak
~Witte nail art nagellak (Een potje met een heel dun kwastje, deze koop je in winkels als de kruitvat van verschillende merken.)
~Base coat
~Eventueel: Sneldrogende olie van essence.

Stap 1- Maak je nagels helemaal schoon, als er nog nagellak op zit. Anders kan je gelijk beginnen met base coat over je nagels te smeren.
Stap 2- Breng voor de Amerikaanse vlag de rode lak aan en voor de Engelse de blauwe lak. En wacht tot het goed gedroogt is. Dat is heel belangrijk.
Stap 3- Nu ga je op de Amerika nagel een hoekje blauw lakken. Op de Engelse nagel zet je twee kruizen neer, zoals je op het plaatje ziet. Ook dit, laat je goed drogen.
Stap 4- Met het witte nail art kwastje breng je de strepen en stippen van de plaatjes aan, dit gaat heel gemakkelijk omdat het zo'n dun kwastje is.
Stap 5- Doe er eventueel een druppeltje sneldrogende olie van essence op zodat het sneller droogt, en doe de base coat over de nagels heen.

Ik hoop dat het jullie lukt, ik vond het zelf heel leuk staan! (:

Good luck!

Ps. Dit idee heb ik van een super goede vriendin van me die ik helaas niet zo vaak meer zie. Ze is super getalenteerd en heeft me geinspireerd deze nagels na te maken. Lieve Robin, ik mis je, en je bent vreselijk lief.
Bye! X

2 opmerkingen:

 1. aah superleuk!

  ik heb altijd iets met de engelse vlag:P

  ik heb de button gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaaauwwww, wat een PRACHTIGE nagels!! Wie dit heeft gemaakt, moet echt een prijs krijgen voor het een en ander zeg, en ze is vast ook vreselijk knap!! Ik zou willen dat ik haar was omgomgomg

  Ik had een droog momentje oke. Accepteer het.

  DOEI TOETIEFROETIE VAN ME!

  Prrr.

  BeantwoordenVerwijderen

Love to get a comment!