woensdag 18 juli 2012

Vakantie..

Hi!

Het is vakantie, het is zomer, het is geweldig het is..
Oke. Ik weet het, van de zomer merk je niks, totaal niks. Het enige wat je ziet als je uit het raam kijkt is water. Regen. Blergblerg.
Daarom heb ik ook heel erg met je te doen als je dit jaar thuis blijft. Maar opzich is dit dan ook hét moment om tijd voor jezelf te nemen! Doe wat je leuk vind, waar je door ontroerd raakt, waar je blij van word, waar je van gaat huppelen, gaat schreeuwen, wat je wilt. Laat alle stress er even helemaal uit en neem tijd voor jezelf.

En oké ookal is het in Nederland bijna op en top herfst, maak zomer. Zet de verwarming aan en trek je korte broek aan, zet een lekkere zomerhit op en ga dansen, ga gek doen. Daar word ik tenminste heel blij van. Even raar doen, want dat is leuk en zo leer je jezelf kennen. Ookal klinkt dat heel.. apart.

Zomerhits, of in ieder geval lekkere nummers die mij aanspreken:
Lion in the morning sun -  will and the people
Paradise city - guns 'n roses
Everybody talks - neon trees
Island in the sun - shwayze
Call me maybe - Carly Rae Jepsen (blijft altijd leuk)
How we do - Rita Ora
Every teardrop is a waterfall - Coldplay
Here comes the sun - Beatles
Some nights - Fun
Pontoon - Little big town

Er zijn er natuurlijk nog veel meer, en je moet luisteren wat je zelf leuk vind. Ik kan me namelijk in veel muziekstijlen vinden. Met heel veel dank aan de tips voor zomerhits van lieve Camille

Op de superleuke blog van Teske, stond een post over dingen die je kunnen opvrolijken, of tenminste, die haar opvrolijkten. Er stond een filmpje van een eend. Ja, god, een eend zal je denken. Maar cute is hij zeker. Just look:


Ik ga deze vakantie naar Kreta. Voor het eerst vliegen, het word geweldig hoop ik. Ik ga heel veel schrijven en heel veel foto's maken, want dat doe ik graag. Als ik terug ben zal ik een verslagje op mijn blog posten.

Een hele fijne vakantie. Ik hoop dat de zon nog gaat schijnen, en zo niet, schilderen we er wel een, of zo (:

Bye! Thanks for reading this post! XO

4 opmerkingen:

 1. Leuke post! Nu krijg ik nog meer zin om op vakantie te gaan :D
  Dat filmpje van die eend is inderdaad echt heel cute.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben de hele vakantie alleen thuis en ik word er gestoord van. Maar hé, je hebt mijn bui tot 10% beter gemaakt! Thanks! xx
  thetrainwreckdiaries.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Love to get a comment!