zaterdag 28 juli 2012

Thuisblijvers en vakantiegangers

Eindelijk is het zover! Morgen ga ik naar Kreta! Vakantie is super, en op vakantie gaan ook, hoop ik tenminste. Alleen het levert ook veel stress op, ik moet eigenlijk alles nog doen, mijn koffer inpakken, muziek downloaden, douchen, maskertje, bloggen, wathever. Everything! Maar goed het hoort bij vakantie. Ik ga naar een rustig dorpje in de buurt van Chersonissos (hoe is het mogelijk) genaamd: Piskopiano. Op Kreta, in Griekenland. Ik ga voor het eerst vliegen, en daarna shoppen, zwemmen, wandelen, genieten en slapen. En eten. Het is een 3 sterren hotel maar scheen netjes te zijn, en het zit dicht bij de zee dus prima! Ik hoop dat het super word!

Locatie en uitzicht picture's:





Ik ga natuurlijk nog heel veel eigen foto's maken! Dat is namelijk veel interresanter denk ik.. oke snel mijn koffer inpakken!

GENOEG over mij. Wat nou als je thuisblijft? Wat heel begrijpelijk is. Want het is crisis en niet alle ouders houden van reizen (zoals die van mij) en je bent misschien te jong om zonder ze te gaan. Wat moet je dan? Mijn beste en tegelijkertijd slechtste tip is: bekijk de voordelen ervan. Geen stress, tijd voor jezelf, alles doen wat je altijd al wou maar school of werk zat in de weg. En maak de zomer leuk met zomersongs. Meer kan ik er niet van maken, maar geniet ervan want je verdiend het.

Geniet jij een beetje van je vakantie?



3 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk! Ik heb al vakantie gehad, nu weer druk aan het werk helaas.

    PS: heb jij de ByBeautyBloggers.nl community al ontdekt? Neem nu snel een kijkje! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik volg je ook! Heb trouwens nog een blog: http://liveitlikethis.blogspot.com misschien ook leuk :$

    x Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk!

    P.s. doe je al mee met mijn win actie?

    BeantwoordenVerwijderen

Love to get a comment!